Geschreven door: Sebastian Broekhoven

Vandaag heeft het NCSC een waarschuwing gepubliceerd dat bepaalde digitale certificaten mogelijk niet voldoen aan de uitgifte-eisen van het CAB/Forum.

Door een fout bij sommige CA’s die gebruik maken van het open source EJBCA is gebleken dat veel certificaten die zijn uitgegeven niet aan de baseline requirements van het CAB/Forum (sectie 7.1) voldoen waardoor de certificaten ingetrokken moeten worden. Tijdens het uitgeven is er gebruik gemaakt van een 63-bits serienummer in plaats van een 64-bit.

Onze certificaten voldoen wél aan de uitgifte-eisen waardoor u niet hoeft te vrezen voor een ongeldig certificaat. We hopen u hiermee gerustgesteld te hebben en danken u voor het vertrouwen in ons als uw certificatenleverancier.

Aanverwante nieuweberichten:


Deel artikel via: