Geschreven door: Stefanie Weber

Networking4all en DigiCert: wij gaan al jaren terug. Wat begon met goede afspraken en een fijne samenwerking met Symantec is in de afgelopen jaren, na de overname van Symantec door DigiCert, uitgebreid tot een sterk partnerschap. Dankzij dit partnerschap kunnen wij onze klanten de ideale combinatie bieden van veilige SSL certificaten en ondersteuning van één van de grootmachten op het gebied van SSL en security, en onze uitstekende klantenservice en gerichte dienstverlening.

De waardering van DigiCert voor Networking4all is een goed hart onder de riem en een teken van vertrouwen in ons bedrijf. In 2017 werden wij al benoemd tot de authorised partner van DigiCert voor de Nederlandse markt. In 2018 werd ons de titel Platinum Elite Partner toegekend. Nu QuoVadis ook onderdeel is geworden van de DigiCert familie, kan Networking4all binnenkort ook PKIoverheid certificaten en European Qualified Certificates toevoegen aan ons assortiment. Onze CEO Frank Leest bespreekt dit partnerschap, ons bedrijf, en onze toekomstvisie op IT security in een interview met DigiCert.


Deel artikel via: