Geschreven door: Securityteam

Persoonsgegevens beschermen is niet alleen belangrijk voor bedrijven die zich willen houden aan de AVG/GDPR. Voor de zorg is het beschermen van patiëntgegevens en de privacy van patiënten zelfs van onschatbare waarde. In een eerder artikel schreven we al over datalekken in de zorg, waarin we enkele voorbeelden gaven. Maar dat een foutje snel gemaakt is, bleek onlangs nogmaals toen een achtergelaten boodschappenlijstje in een winkelwagentje geschreven bleek te zijn op patiëntendossiers.

Networking4all maakt zich al jaren sterk voor een groter bewustzijn van veilig internet. We helpen grote en kleine bedrijven met onze dienstverlening en trainingen. We bespreken graag met andere security specialisten hoe we klanten beter kunnen helpen. Deze kennis dragen we ook graag over.

Daarom organiseert Networking4all op 21 november 2019 het informatieve event ‘Hoe bescherm je de zorg?’. Tijdens dit event komen zorgprofessionals en security specialisten in Den Haag bij elkaar om tijdens lezingen en informele gesprekken meer te leren over online veiligheid. Bent u werkzaam in de zorg en wilt u weten hoe u patiëntgegevens beter kunt beschermen? Of bent u een security specialist die benieuwd is met welke securityvraagstukken de zorg zoal te maken krijgt? Meld u dan aan voor dit gratis event in Den Haag!

Hoe bescherm je de zorg?
Den Haag op 21 november 2019.


Deel artikel via: