Geschreven door: Securityteam

DigiCert is weliswaar één van de jongste Certificate Authorities ter wereld, maar heeft al een onuitwisbare indruk achtergelaten op de SSL markt. Het Amerikaanse bedrijf werd opgericht in 2003 en stond al snel bekend als een innovatieve en vooruitstrevende CA. Als één van de oprichtende partijen van het CA/Browser Forum stond DigiCert aan de basis van de ontwikkeling van het EV certificaat.

Na zich te hebben gevestigd als grote naam in Amerika wil DigiCert hun concentratiegebied gaan uitbreiden naar Europa. Voor het beheren van de markten in de Benelux en Frankrijk heeft de CA gekozen voor Networking4all als hun authorized partner.

“DigiCert heeft een sterke internationale reputatie opgebouwd door de beste klantenservice in de branche te bieden en door ontwikkelingen in gang te zetten om certificaatbeheer te versimpelen,” zegt Alan Raymond, Vice President of Global Sales voor DigiCert. “

“Daarom zijn wij de eerste CA waar serieuze bedrijven naar kijken voor een samenwerking, en waarom we één van de snelst groeiende en grootste aanbieders van beveiligingscertificaten ter wereld zijn. Met deze samenwerking met Networking4all hopen we onze klantenservice uit te breiden naar onze Frans- en Nederlandstalige klanten, in hun eigen taal.”

Benieuwd wat DigiCert te bieden heeft en waarom het zo snel groeit? Kijk op digicert.nl of maak gebruik van de handige Networking4all-wizard. U kunt zelfs met een EV certificaat binnen één dag overstappen.


Deel artikel via: