Geschreven door: Stefanie Weber

De producten van Qualys helpen u om uw servers en applicaties te beveiligen en voor te bereiden op aanvallen van buitenaf. Maar welk product is het beste geschikt voor uw situatie? De serie Qualys Insights helpt u op weg.

Hoofdstuk 1: Het e-commerce bedrijf
Hoe beveilig ik mijn website zodat mijn gegevens, maar ook die van mijn klanten, veilig zijn en veilig blijven?

Hoofdstuk 2: Het kantoor
Hoe zorg ik er voor dat er in mijn netwerk, waar al mijn medewerkers op inloggen, geen opening gelaten wordt voor een datalek?

Hoofdstuk 3: Werken in de cloud
Hoe blijft mijn netwerk security met beide benen op de grond als al mijn werkzaamheden zich afspelen in de cloud?


Qualys
Er zijn vele manieren om uw digitale assets en applicaties te monitoren en beheren, maar er is er geen een zoals het Qualys Cloud Platform en haar vele apps. Qualys is een wereldwijde marktleider en frontrunner op het gebied van cloud-based beveiligings- en compliance oplossingen. Sinds haar oprichting in 1999 staat Qualys bekend om innovatief denken en, misschien het belangrijkste, innovatie toepassen.
Meer weten


Deel artikel via: