Geschreven door: Securityteam

Met een team van specialisten is Networking4all afgelopen week afgereisd naar het Belgische Kortrijk om deel te nemen aan de E-commerce Xpo. Dit jaarlijkse E-commerce evenement is bedoeld voor beginnende en bestaande webshopeigenaren.

Gevoelige informatie
Vanaf het middaguur stroomden duizenden mensen de beurshal binnen om zich te laten informeren. In een gastvrije setting stelden de (startende) digitale ondernemers uiteenlopende vragen op onze stand, benieuwd naar de eigenschappen en voordelen van internetbeveiliging en SSL.

Onze specialisten legden uit dat de bezoekers van een webshop zich veilig moeten voelen om een transactie aan te gaan en persoonlijke gegevens achter te laten. In België wil 24% procent van de bevolking online geen gevoelige informatie overhandigen.

Veilig
Tegelijk zal de webshophouder in de toekomst moeten voldoen aan de veranderende wet- en regelgeving. Daarbij wordt hij of zij verplicht gesteld actief hacking, scamming of phishing te voorkomen. Hiervoor biedt een SSL certificaat een passende oplossing.

Bezoekers die nog niet zo bekend waren met de kwetsbaarheden van het internet zijn hierover geïnformeerd. Daarbij konden wij ons Veilig Online-bordspel overhandigen. Bezoekers kunnen zodoende speelsgewijs kennismaken met online tips en valkuilen. Webshophouders die al in een verder stadium waren konden wij voorzien van een passend advies.

In twee dagen heeft ons enthousiaste team veel webshophouders op weg kunnen helpen en leuke reacties ontvangen. Daarom bestempelen we onze deelname tot een groot succes!


Deel artikel via: