Geschreven door: Securityteam

De meeste mensen kennen Networking4all van de SSL certificaten om een betrouwbare HTTPS-verbinding te realiseren. Maar hoe controleert u vervolgens de configuratie van deze instellingen en van andere veiligheidsfactoren?

Networking4all breidt uit met een nieuwe productgroep en biedt vanaf nu ook veiligheidsscans aan. Totaaloplossingen die uw website en servers monitoren en rapporten genereren. Zo kunt u nu kiezen uit Securiscan Continuous Monitoring, Securiscan Reports, en CISOfy Lynis Enterprise.

Securiscan
Securiscan Continuous Monitoring is een toegankelijke oplossing die dagelijks controleert op veiligheidslekken zoals onbeveiligde poorten of verouderde software. Andere aandachtspunten zijn nameservers, SSL certificaten en servers. Daarnaast controleert de scan of uw domein voorkomt op e-mail of safebrowsing blacklists.

Securiscan Reports genereert periodieke rapportages naar aanleiding van een webapplicatie- of vulnerability scan. De inhoud van het rapport kan worden aangepast aan de doelgroep, zoals management of een IT-professional. Deze variant van Securiscan kent de luxe dat er met één account een onbeperkt aantal websites kan worden gecontroleerd.

CISOfy Lynis
Als u meer vanuit een technisch oogpunt uw website of server wilt beoordelen is CISOfy Lynis Enterprise de oplossing voor u. Het kent een uitgebreide beveiligings- en vulnerability scan met bijbehorende rapportage. Hier zit een verbeterplan aan verbonden gericht op risico, tijd en impact. De verschillende verbeterpunten kunnen daadkrachtig worden aangepast met meegeleverde scripts.

Met de verschillende veiligheidsscans is er voor iedere situatie een passende oplossing, zodat u met een gerust hart kan werken aan uw corebusiness.

Meer weten over deze veiligheidsscans? Kijk direct op onze vernieuwde website of neem contact op met onze salesafdeling.


Deel artikel via: