Geschreven door: Securityteam

Als professionele online retailer bent u natuurlijk op 18 en 19 januari 2017 aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek daar vooral ook de stand 158 van Networking4all.

Samen met onze aanwezige specialisten kunt u een speciale WWVD ‘Veilige Website’ Quickscan laten uitvoeren. Met deze scan checken we de configuratie van uw website. Want met een veilige webwinkel beschermt u niet alleen de gegevens van uw klanten, maar waarborgt u ook uw imago, conversie en retentie. Dus welke onderdelen van uw webwinkel zijn goed geconfigureerd en welke elementen zou u eventueel kunnen verbeteren?

Webwinkels die zich goed profileren op het gebied van online security verdienen het om in de spotlight gezet te worden. Deze helden ontvangen een originele Networking4all ‘Veilige Website’ Trofee. Mocht het zijn dat u een configuratie over het hoofd heeft gezien, geen probleem. U krijgt een persoonlijk rapport nagestuurd zodat u gemakkelijk de laatste verbeterpunten kunt oplossen.

Meld u direct gratis aan

Daarnaast kleuren we lezingzaal 6 op woensdag 18 januari van 12:00 tot 12:30 schitterend Networking4all-groen met een lezing van onze CEO, Frank Leest. Hij zal het gaan hebben over de invloed van SSL certificaten op de klanttevredenheid en conversie van uw webshop.

Komt u ook naar de Webwinkel Vakdagen? Meld u zich dan nu aan via deze link. We zien u graag op 18 of 19 januari bij stand 158!


Deel artikel via: