Geschreven door: Securityteam

De vernieuwde website van Networking4all staat al een week online en wordt goed bezocht. Zoals u wellicht hebt gemerkt heeft het ontwikkelingsteam veel aandacht besteed aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid.

Onder andere het productenoverzicht is er flink op vooruitgegaan. Deze pagina is nu voorzien van een keuzewizard. Door u een paar simpele vragen te stellen zal de wizard SSL- of Signing certificaten voorstellen die aansluiten op uw wensen. Handig wanneer u voor de eerste keer een certificaat bestelt. Maar ook nuttig voor de meer ervaren gebruikers om snel het gewenste product te vinden.

SSL
Indien u op zoek bent naar een geschikt SSL certificaat voor uw website of server kunt u kiezen tussen de verschillende validatieniveaus (domein validatie, organisatie validatie of uitgebreide validatie). Vervolgens kunt aangeven of u één domein of meerdere (sub)domeinen wilt beveiligen en voor hoeveel jaar.

De keuzewizard genereert aan de hand van uw persoonlijke keuzes een overzicht van geschikte SSL certificaten. Per product kunt u de levertijd en de verzekerde waarde nagaan. Eventueel wordt ook het aantal extra (sub)domeinen of SAN-namen benoemd.

Signing
Ook als u opzoek bent naar Signing producten zal de keuzewizard u begeleiden in het maken van uw keuze. Met een e-mail handtekening kunt u uw communicatie ondertekenen en beveiligen. Of bescherm uw code en software tegen malware en kwaadaardige code met code signing. In de volgende stap kiest u de geldigheidsduur.

Vervolgens krijgt u een overzicht aan producten voorgesteld. Door een product uit te klappen maakt u de aanvullende informatie zichtbaar zoals de levertijd, de verzekerde waarde en validatiewijze.

Real-time
Heeft u een verkeerde keuze gemaakt? Geen probleem! Tijdens het proces kunt u uw wensen real-time aanpassen met behulp van de handige meebewegende knoppen. Tevens wordt de voortgang van het bestelproces voortaan visueel weergegeven.

Ervaar het zelf en laat de SSL keuzewizard en Signing keuzewizard het werk doen.


Deel artikel via: