Geschreven door: Securityteam

Het belang van internet veiligheid en de bescherming van persoonsgegevens valt niet te onderschatten. Networking4all wil zijn missie voor een veiliger internet kracht bijzetten en heeft in Metaregistrar een partner gevonden om dit mogelijk te maken.

Om elkaars sterke kanten te benutten zullen op korte termijn de hosting- en domeinnaamactiviteiten worden overgeheveld van Networking4all naar Metaregistrar. Metaregistrar is al jaren een specialist op het gebied van domeinnamen en onderhoudt nauwe banden met ICANN. Networking4all zal Metaregistrar ondersteuning bieden als preferred partner voor de meest vertrouwde SSL merken, zoals Symantec en GlobalSign.

Frank Leest, CEO van Networking4all, verklaart: “Wij willen ons graag meer gaan concentreren op waar we het beste in zijn, en dat is online security. We zijn verheugd in Metaregistrar een partner te hebben gevonden die dezelfde kwaliteit en service nastreeft als Networking4all.” Leest geeft aan dat het security portfolio van Networking4all in de komende maanden sterk zal worden uitgebreid, waarmee Networking4all een complete partner voor bedrijven kan worden op het gebied van online security.

De betreffende klanten zijn op de hoogte gesteld. Tevens is er een informatiepagina in het leven geroepen, die gedurende de overgang geüpdatet zal worden met de laatste informatie en handige documenten. Klanten kunnen dan ook gebruik gaan maken van de gloednieuwe portal bij Metaregistrar met alle beoogde functionaliteiten. Tevens verhuizen er meerdere medewerkers van Networking4all mee, om kwaliteitssupport te kunnen garanderen.

Henri de Jong, CEO van Metaregistrar, vult aan: “Dit is een kans om onze activiteiten te versterken. Beide bedrijven zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt; hierdoor sluiten Metaregistrar en Networking4all goed op elkaar aan.”


Deel artikel via: