Geschreven door: Marketing

Nationale-Nederlanden is het eerste bedrijf dat de ServiceNow integratie heeft afgerond met Networking4all. Networking4all levert al meer dan 10 jaar SSL oplossingen aan de NN Group voor heel Europa en Japan. Door de integratie van Networking4all en ServiceNow bestaat nu een koppeling tussen de certificaten in het Networking4all systeem en die in ServiceNow.

Wat is Servicenow? 

ServiceNow is een platform om workflows te automatiseren, dit volledig als SAAS oplossing vanuit de cloud. Bedrijven kunnen op deze manier zelf flows bouwen om hun workflows te automatiseren. Hiermee kun je dus repetitieve taken automatiseren over verschillende platformen heen. 

Via customized e-mail templates ontvangt NN van Networking4all mails die medewerkers van NN direct naar het juiste deel van ServiceNow verwijzen om het certificaat in kwestie te beheren. Zodra certificaten van NN worden uitgegeven worden deze via webhook direct in ServiceNow geregistreerd en opgeslagen.

Waarom wilde NN deze integratie?

“De belangrijkste reden van de SNOW-integratie is het hebben van meer controle over verlopende certificaten en het eigendom hiervan,” aldus Nationale Nederlanden. “Met dit systeem kan elk certificaat worden bijgevoegd bij de correcte applicaties/groepen/teams en het vernieuwingsproces kan worden geautomatiseerd. Met duidelijk eigendom geloven wij dat wij incidenten betrekkend verlopende certificaten kunnen voorkomen. Ondanks dat dit systeem voor interne certificaten is gemaakt zijn wij blij dat publieke certificaten ook geïntegreerd kunnen worden.”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Networking4all.

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener actief in 20 landen en toonaangevend in een aantal Europese landen en Japan. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).


Deel artikel via: