Geschreven door: Securityteam

Networking4all en Privacy Zeker zijn een samenwerking aangegaan. Samen willen wij ondernemers nóg beter helpen aan de privacywetgeving te voldoen, zowel juridisch als op het gebied van online beveiliging.

Privacy Zeker biedt juridische tools en documenten om te voldoen aan de privacywetgeving. Ook biedt het bedrijf begeleiding door privacy-experts. Het online programma van Privacy Zeker helpt ondernemers om op een eenvoudige manier te zien welke AVG-verplichtingen er gelden. De aanbevelingen maken duidelijk hoe hieraan kan worden voldaan.

De benodigde juridische documenten worden op maat opgesteld voor de onderneming. Denk hierbij aan een privacyreglement en cookieverklaring. Bovendien krijgen ondernemers toegang tot hun eigen verwerkingsregister en datalekregister. Na het toepassen van de aanbevelingen ontvangen bedrijven het Privacy Zeker certificaat. Hiermee kunnen bedrijven aantonen dat ze goed omgaan met persoonsgegevens.

Klanten krijgen korting

Klanten van Networking4all ontvangen 10% korting op het eerste jaarabonnement op Privacy Zeker. Deze kortingscode is terug te vinden op uw dashboard, nadat u bent ingelogd. Kijk voor meer informatie op de speciale samenwerkingenpagina van Privacy Zeker.


Deel artikel via: