Geschreven door: Securityteam

Networking4all is weer live! Afgelopen weekend waren we uit de lucht voor een grootschalige operatie, waarin we ons volledige platform hebben vervangen. Klanten die inmiddels onze website www.networking4all.com hebben bezocht zullen het al gezien hebben: ook de website is helemaal opgeknapt. Maar er is meer gedaan dan het opwaarderen naar die frisse nieuwe uitstraling. Wanneer u inlogt als klant zult u zien dat ook uw account enorm is uitgebreid. We nemen u mee, in vogelvlucht, door de toevoegingen en wijzigingen op ons platform.

Nieuw: services en managed services

Networking4all heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer gericht op het bieden van totaalontzorging op het gebied van security. Waar we al security services boden in de vorm van penetratietests, vulnerability scans en red teaming, hebben we deze services nu uitgebreid met managed security services in de vorm van managed vulnerability scanning en managed endpoint security. Daarnaast kunt u voortaan ook bij Networking4all terecht voor awareness trainingen voor uw team.

Houd de komende weken ons blog in de gaten voor meer in-depth artikelen over onze nieuwe diensten, wat deze inhouden, en hoe u ze in kunt zetten in uw eigen bedrijfsomgeving. Wilt u nu al meer weten over deze nieuwe diensten van Networking4all? Neem dan vooral contact op met onze security consultants. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.

Verbeterd: het bestelproces

Wie regelmatig bestellingen plaatste via de website zal misschien even opkijken van het nieuwe bestelproces. Dit is namelijk nu zo gestroomlijnd, dat u met slechts een paar kliks uw certificaten en producten al in handen kunt hebben. Wanneer u producten bestelt waar nog configuraties van moeten worden toegevoegd, zoals SANs, CSRs of andere gegevens, wordt dit tijdens, maar ook na het bestellen duidelijk weergegeven. Deze producten kunt u ook met gemak weer terugvinden in uw account. Het bestelproces is hierdoor soepeler en makkelijker geworden. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over het verbeterde bestelproces, deze kunt u hier vinden.

Vernieuwd: uw accountpagina

Wanneer u bent ingelogd op www.networking4all.com, zal het u opvallen dat de accountpagina bijna niet meer terug te herkennen is. De vernieuwde portal is zo opgezet dat uw gebruiksgemak en overzichtelijkheid centraal staan. Het inzien van bestellingen, facturen of producten is versoepeld en versneld, en aanpassingen maken aan uw account is met enkele kliks gedaan.

Komt u er alsnog niet uit? Dan biedt onze vernieuwde helpdesk wellicht uitkomst, of kunt u contact opnemen met een van onze security consultants. Zij helpen u graag de antwoorden te vinden op al uw vragen.


Deel artikel via: