Geschreven door: Securityteam

Het lijkt misschien nog wat ver weg, maar wij kijken er al naar uit: Op 18 en 19 januari 2017 staat Networking4all op de Webwinkel Vakdagen 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

De Webwinkel Vakdagen is dé e-commerce vakbeurs van de Benelux en een echte aanrader voor online retailers en webwinkeliers. Bezoekers kunnen gratis naar binnen en zich laten voorlichten in allerlei onderwerpen door de exposanten op de beursvloer en de vele lezingen door topsprekers uit binnen- en buitenland.

Networking4all is ook deze editie weer ruimschoots aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Bij onze grote beursstand op standnummer 158 kunt u langskomen om de veiligheid van uw webshop te laten scannen. Hoe gezond is uw winkel eigenlijk? En zijn uw gegevens en die van uw klanten echt veilig? We vinden het voor u uit en nemen de resultaten met u door onder het genot van een lekker kopje koffie.

Meld u direct gratis aan

Daarnaast kleuren we lezingzaal 6 op woensdag 18 januari van 12:00 tot 12:30 schitterend Networking4all-groen met een lezing van onze CEO, Frank Leest. Hij zal het gaan hebben over de invloed van SSL certificaten op de klanttevredenheid en conversie van uw webshop.

Komt u ook naar de Webwinkel Vakdagen? Meld u zich dan nu aan via deze link. We zien u graag op 18 of 19 januari bij stand 158!


Deel artikel via: