Geschreven door: Securityteam

Het nieuwe platform van Networking4all brengt nog meer vernieuwing met zich mee: vanaf vandaag is Networking4all naast onze hoofdlocatie in Utrecht ook te vinden in Bergen op Zoom.

De livegang van het nieuwe platform heeft ons de mogelijkheid gegeven nog meer uit te breiden op het gebied van securitydiensten. Onze managed security services zijn dan ook een doorslaand succes, en hebben de vraag naar persoonlijk contact tussen onze security consultants en onze partners enorm verhoogd. Het kantoor in Bergen op Zoom geeft ons de mogelijkheid om de regio Zuid-Nederland en België nog beter te bedienen.

Meer ruimte om te groeien

“Omdat we steeds meer managed security diensten leveren en daarvoor ook veel op locatie komen bij onze klanten, was een tweede kantoorlocatie in Bergen op Zoom een praktische en logische keuze,” aldus Frank Leest, CEO Networking4all. “In deze regio zijn we zeer actief, en werken hier ook met verschillende partners samen. Het kantoor in Bergen op Zoom biedt ons daarom ook de mogelijkheid om de komende tijd ons team nog meer uit te breiden.” De nieuwe locatie zal de thuisbasis worden voor een team van Security Consultants, en wordt daarnaast gedeeltelijk ingericht als het Networking4all Security Operations Center.

Sebastian Broekhoven, productmanager Security, voegt hieraan toe: “Daarnaast zijn we ook aan het kijken naar een kantoorlocatie in het noorden van het land. We merken dat de vraag naar betere security ook erg leeft onder klanten in de regio Groningen/Assen en willen onze klanten en partners daar ook nog beter van dienst kunnen zijn.”

Sfeerimpressie


ons kantoor in Bergen op Zoom bevindt zich in een monumentaal pand en deelt deze ruimte met goed gezelschap
Het kantoor biedt veel ruimte voor ons team
Ons kantoor in Bergen op Zoom is gedeeltelijk ingericht als Security Operations Center
Wij heten u van harte welkom

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe managed security diensten en andere security services die Networking4all u kan bieden? Neem dan vooral eens contact op met onze security consultants. Zij kunnen u alles vertellen over onze vulnerability scanners, monitoring diensten, penetratietesten of awareness trainingen, en maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk advies.


Deel artikel via: