Geschreven door: Securityteam

Op 18 en 19 januari stond de Jaarbeurs Utrecht weer in het teken van de jaarlijks terugkerende Webwinkel Vakdagen. Duizenden ambitieuze webshophouders en webwinkeliers vonden weer hun weg naar de hallen.

Geïnteresseerden konden zich tijdens het evenement laten inspireren door sprekers uit het webwinkel-wereldje, relevante thema’s en vele exposanten. Ook Networking4all was weer aanwezig met een mooie stand. De bezoekers, maar ook andere exposanten, wisten die goed te vinden.

Het belang van een goed beveiligde website is bij webshophouders dankzij de actualiteit steeds beter bekend. Bij de Networking4all stand konden zij met onze aanwezige specialisten een speciale WWVD ‘Veilige Website’ Quickscan laten uitvoeren om hun beveiliging op de proef te stellen. Gelukkig zaten er een hoop mooie scores tussen de resultaten. Deze helden ontvingen dan ook een originele Networking4all ‘Veilige Website’ trofee.

Mocht het zijn dat de bezoeker een configuratie over het hoofd heeft gezien, geen probleem. Zij krijgen binnenkort een persoonlijk rapport opgestuurd met de resultaten van de scan, zodat de laatste verbeterpunten gemakkelijk kunnen worden opgelost.

Networking4all verzorgde tevens een lezing. Hierin presenteerden wij de resultaten van het recent uitgevoerde onderzoek over hoe online consumenten de betrouwbaarheid van een webwinkel controleren.

Zo heeft Networking4all tijdens de Webwinkel Vakdagen 2017 weer een slag geslagen in onze missie om het internet een stuk veiliger te maken.

Zie hier de Webwinkel Vakdagen Aftermovie 2017.


Deel artikel via: