Geschreven door: Securityteam

Online beveiliging en het beschermen van de privacy is een hot topic en is voor een succesvol bedrijf zeker belangrijk. HTTPS wordt steeds meer de standaard en, net als Networking4all zelf, steunen veel bedrijven initiatieven om het gehele internet achter een beveiligd protocol (SSL) te krijgen. Maar waarom nu precies SSL en wat zijn de mogelijkheden of kansen voor u als bedrijf?

Speciale SSL training
Networking4all heeft een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden en verplichtingen omtrent het thema SSL en online beveiliging. Naast alle ontwikkelingen in de media gaan we dieper in op wat SSL nu precies is, hoe het technisch werkt en welke stappen nodig zijn om een SSL certificaat te gaan gebruiken. Uiteraard kijken we ook naar de commerciële mogelijkheden. Hoe kunt u SSL inzetten om uw eigen producten te ondersteunen, en wat kan het inzetten van SSL betekenen voor de vindbaarheid van de online activiteiten van uw bedrijf?

Wanneer zijn de trainingen?
Vrijdag 17 juli, Rotterdam
Vrijdag 25 september, Den Haag
Vrijdag 30 oktober, Hoofddorp
Vrijdag 13 november, Utrecht
Vrijdag 4 december, Groningen

Aanmelden
Wij bieden de training kostenloos aan, maar u moet zich wel van te voren ingeschreven hebben. Hiervoor dient u een e-mail te sturen naar sales@networking4all.com met de volgende gegevens:
– Volledige naam
– Vanuit welk bedrijf u aanwezig zult zijn
– E-mail adres
– Telefoonnummer
– Wat u verwacht te leren tijdens de training

De trainingen beginnen om 9:30 met een kopje koffie op de locatie. Het is een interactieve training waar participatie en vragen welkom zijn. De training wordt rond 12:30 afgesloten met een gezamenlijke lunch en uiteraard de mogelijkheid om te netwerken!

Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen per training beschikbaar. Uiteraard kunnen we de training in overleg ook op uw locatie uitvoeren. Neem daarvoor contact met ons op.


Deel artikel via: