Geschreven door: Securityteam

Vlak na het startschot van 2017 kondigde Networking4all een koerswijziging aan: de hosting- en domeinnamenactiviteiten werden overgedragen aan Metaregistrar, en Networking4all ging zich volledig storten op de SSL en online security markt. Met deze koerswijziging willen we onze missie om het internet voor iedereen veiliger te maken kracht bijzetten. Dat onderstrepen we nog eens met ons nieuwe uiterlijk en de slogan ‘The Trust Provider’.

Met trots presenteren wij namelijk onze vernieuwde website! Gebruiksvriendelijkheid en gemakkelijke navigatie staat hierop centraal. Er is goed geluisterd naar de feedback van onze klanten en medewerkers.


Vanaf de responsive homepage navigeert u gemakkelijk tussen onze productgroepen. In het bestelproces kunt u uw keuzes real-time aanpassen met behulp van de handige meebewegende knoppen. Ook wordt de voortgang van het bestelproces voortaan visueel weergegeven.

Het productportfolio is uitgebreid met de productgroep Security Scans. Met behulp van diverse scans kunt u uw website en servers monitoren, of periodiek of handmatig scannen. Zo kunt u nu al kiezen uit Securiscan Continuous Monitoring, Securiscan Reports, en CISOfy Lynis Enterprise. In de komende periode zullen wij ons security portfolio nog meer gaan uitbreiden.

Deze week zullen we de verschillende eigenschappen en verbeteringen gaan toelichten. Kunt u niet wachten? Dan kunt u ook direct zelf op ontdekking gaan!


Deel artikel via: