Geschreven door: Securityteam

Spam, daar hebben we bij Networking4all schoon genoeg van. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met SpamExperts om al het e-mailverkeer dat via onze servers gaat actief te filteren op spam, phishing, malware en virussen. En dat brengt veel meer voordelen met zich mee dan alleen een schone inbox!

Slim filteren

Het SpamExperts filter is niet zomaar een spamfilter: het is een slim filter dat altijd up-to-date is met de laatste spamtactieken, zodat het spammers altijd een stapje voor blijft en zich constant kan aanpassen aan de toevoer van spam. Daarnaast is het een zelflerend filter en ontvangt het data van ISP’s om te analyseren en van te leren. Dit alles wordt bewerkstelligd zonder dat het uw mailserver extra belast: het filter wordt toegepast op onze servers en stuurt alleen de veilige e-mails door. Door de slimme manier van filteren verliest u, anders dan bij andere spamfilters, geen legitieme e-mail: bij SpamExperts is het percentage van onterecht geblokkeerde e-mails 0.0001% of minder.

Zelf de touwtjes in handen

Het SpamExperts filter komt met een handig beheerportaal waar u zelf alle instellingen van uw filter kunt bepalen. Zo kunt u handmatig verzenders en ontvangers white- of blacklisten, gebruikers aanmaken, domeinnamen toevoegen en beheren, rapportages en logs bekijken, en de quarantaine inzien. Naast het beheren op domeinnaam-niveau kunt u ook een ongelimiteerd aantal e-mailadressen toevoegen aan uw account, die u ook allemaal afzonderlijk kunt beheren.

Pakketten

Ons SpamExperts-filter is beschikbaar in 6 verschillende pakketten, van 25 tot 500 domeinnamen. Mocht u een groter pakket willen dan dat, dan kunnen onze salesmedewerkers u helpen aan een pakket op maat.  Bekijk onze diverse oplossingen om de kracht van SpamExperts aan uw diensten toe te voegen.

SpamExperts


Deel artikel via: