Geschreven door: Marketing

Onlangs brachten Logius en PKIoverheid het nieuws uit dat zij in december 2021 voorlopig zullen stoppen met het uitgeven van hun TSL/SSL webcertificaten, de zogeheten server CA2020 certificaten. Dit zijn publiek vertrouwde webservercertificaten die bedoeld zijn voor de beveiliging van een verbinding tussen een webbrowser (zoals Chrome of Firefox) en een website. Deze certificaten worden uitgegeven door de Nederlandse rechtsstaat en zijn te herkennen aan het stamcertificaat “Staat der Nederlanden Domein Server CA 2020”.

Als u hier een certificaat heeft afgenomen zult u dus tijdig een alternatief moeten vinden om de continuïteit en veiligheid van uw dienst te waarborgen. Wij adviseren u na te gaan of en welke van uw webservercertificaten van PKIoverheid zijn en voorbereidingen te treffen voor de vervanging ervan.

Networking4all biedt deze alternatieve certificaten, bijvoorbeeld op een Digicert root, aan via een zeer klantvriendelijk en snel uitgifteproces. Ook zijn onze prijzen gunstig en is een eventuele verlenging makkelijk en snel gedaan. Wij zijn Nederlands grootste aanbieder van deze publiek vertrouwde webservercertificaten en tevens ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Ook beschikken wij over een eigen validatieteam om het werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dat een kijkje op onze website of neem contact op.


Deel artikel via: