Geschreven door: Securityteam

Met de feestdagen en koud en druilerig weer in het verschiet blijven we toch al snel maar liever binnen. Tijd voor gezelligheid, kaarsjes, grote koppen warme chocomel… En ouderwetse gezelschapsspelletjes! Networking4all presenteert dan ook met trots het Veilig Online Kwartetspel.

Leer goede internetgewoontes en toets elkaars kennis over veilig internetgebruik. Zo zijn er sets kaarten te vinden over beveiligingslekken, over gevaren op het web en over verschillende soorten SSL certificaten. Maar ook over de wereld voor het internet en de Internet of Things. En wat zou er verstopt zitten achter die set geheime kaarten?

Vraag direct het Online Veilig Kwartetspel aan

Alle kaarten zijn voorzien van luchtige en leerzame informatie. Om tijdens het spelen toch iets op te steken. Want alleen samen kunnen we het internet leuk houden.

Maar ook na het spelen biedt het Veilig Online nog leermomenten, want op de website veiligonlinespel.nl staat veel trends en informatie over veiligheid op het internet. Ook staan er interessante links op naar artikelen over internetveiligheid waar iedereen iets aan heeft.


Deel artikel via: