Geschreven door: Securityteam

Veiligheid op het internet is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Bankieren doen we online, winkelen doen we online, communiceren doen we online, zelfs onze boodschappen doen we online. Daarom is Networking4all een groot voorstander van de huidige trend om het internet Always On SSL te maken, en de veiligheid van uw gegevens zowel voor als achter de schermen te garanderen.

Onze hostingservers hebben de afgelopen tijd een fikse opknapbeurt gehad en zijn met hun nieuwe setup helemaal klaar voor de toekomst, maar zonder de juiste maatregelen te treffen aan uw website in de vorm van een SSL certificaat bent u alsnog niet 100% beschermd. Networking4all brengt daar nu verandering in. Vanaf vandaag krijgen klanten die een nieuw hostingpakket bij ons afnemen óf klanten die hun huidige hostingpakket bij ons verlengen een gratis SSL certificaat cadeau.

Deze aanbieding is geldig voor alle Shared Hosting pakketten vanaf Basic II en alle VPS pakketten vanaf VPS II.

Hoe werkt het?

Voor nieuwe Shared Hosting klanten is het verkrijgen van het gratis certificaat zeer eenvoudig: u schaft simpelweg het hostingpakket aan via onze webshop. Een medewerker van Networking4all zorgt daarna dat uw certificaat wordt uitgegeven op het hoofddomein van het hostingpakket. Na succesvolle installatie krijgt u hiervan een melding.

Bij unmanaged VPS hosting zal een medewerker van Networking4all het certificaat aanvragen nadat de klant de CSR heeft aangeleverd. Dit gebeurt tijdens de installatie van het VPS pakket. Bij managed VPS hosting neemt een medewerker van Networking4all eerst contact op om vast te stellen voor welk domein het certificaat bedoeld is.

Bestaande klanten van zowel Shared Hosting als VPS hosting kunnen rekenen op een gratis SSL certificaat bij de eerstvolgende verlenging van hun hostingpakket wanneer deze een Basic II of VPS II of hoger is.

Heeft u nog vragen? U kunt altijd even contact opnemen met onze salesafdeling. Zij helpen u graag verder.


Deel artikel via: