Geschreven door: Securityteam

Zelfstandig ondernemen kan tegenwoordig niet meer alleen offline. Een eigen website biedt grote voordelen in het online reclame maken, informatie verstrekken, klanten aanspreken en aantrekken, producten verkopen, sessies boeken of afspraken maken, en zelfs in het afhandelen van offertes en facturatie. Allereerst is het vastleggen van een domeinnaam en het online zetten van een website onlosmakelijk verbonden met het kiezen van het juiste hostingpakket zodat de website ook altijd beschikbaar blijft voor uw klanten. Met die online aanwezigheid komt ook de verantwoording voor het beveiligen van de soms toch gevoelige informatie die daarbij uitgewisseld wordt. Kortom, er komt nogal wat kijken bij het opzetten van uw digitale visitekaartje.

Networking4all biedt aan zelfstandige ondernemers de ideale combipakketten om simpel, snel, veilig en voordelig een website op te zetten. Omdat wij de veiligheid en integriteit van uw data zeer belangrijk vinden, is er voor onze hostingservers gekozen voor A-kwaliteit hardware in een compleet redundante opstelling die hoge en stabiele uptime garandeert. Wij bieden zowel shared hosting, een dienst waarbij u een server deelt met andere klanten van Networking4all, of VPS oftewel Virtual Private Server, een dienst die u een virtuele eigen server geeft die u naar eigen wens kunt inrichten.

Shared Hosting

Shared hosting is zeer geschikt voor kleine en middelgrote websites. Het opzetten is simpel en snel gedaan en zeer geschikt voor mensen die weinig kennis hebben van webservers. Daarnaast krijgt u bij bijna al onze shared hosting pakketten een gratis DV SSL certificaat, en gegarandeerde veiligheid op uw e-mailverkeer met het slimme spamfilter van SpamExperts. Dit alles wordt u aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs, zodat u als nieuwe ondernemer niet krom hoeft te liggen om toch gevonden te kunnen worden op het internet.

Zo kunt u bijvoorbeeld een .nl-domeinnaam vastleggen met een shared hosting pakket en gratis SSL voor ongeveer €5,- per maand. Hierbij krijgt u de ruimte om ook tot 25 mailboxen aan te maken, die beveiligd zijn met het spamfilter van SpamExperts. Deze opzet is ideaal voor kleine ondernemers die weinig verkeer verwachten op hun website en het gebruik daarvan beperken tot een digitaal visitekaartje, maar wel een eigen domeinnaam willen gebruiken voor hun e-mailverkeer. Maar is de eis voor uw website en digitale omgeving groter, dan kunt u ook kiezen voor een groter shared hosting pakket dat u meer dataverkeer, schijfruimte en databases geeft om al uw werk op te kunnen uitvoeren. Bent u meer geïnteresseerd in een kleine, simpele oplossing om alleen uw e-mail te hosten? Ook dat bieden we.

VPS

Klanten die geen gebruik willen maken van shared hosting maar in plaats daarvan een eigen, toegewijde server willen kunnen gebruiken die ingericht kan worden naar hun exacte eisen en wensen kunnen terecht bij Networking4all voor onze VPS oplossingen. Deze virtuele servers bieden u alle vrijheid om uw server te gebruiken zoals u dat wilt. Door onze zeer stabiele en veilige redundante uitgevoerde serverstructuur blijft uw systeem altijd bereikbaar, zelfs bij uitval van een harddisk of een defecte server. Daarnaast zijn de VPS oplossingen makkelijker schaalbaar en wordt er hardware voor u gereserveerd zodat u niet benadeeld wordt door het verbruik van andere klanten. Onze VPS servers zijn ook zowel managed als unmanaged verkrijgbaar. Mocht u zelf dus de complete controle willen hebben, is dat ook mogelijk. Een VPS oplossing met gratis DV SSL Wildcard certificaat is er al vanaf €21,95 per maand.

Networking4all biedt echt voor elk wat wils. Mocht u toch niet zeker weten welke optie voor u de beste is, neem dan contact op met onze sales-afdeling via sales@networking4all.com. Zij stellen graag samen met u de beste oplossing samen.


Deel artikel via: